skip to Main Content

Serveis Auxiliars a Barcelona
per empreses i particulars

La nostra manera d’entendre la qualitat dels serveis es basa en l’experiència de més de 20 anys oferint Serveis de Facility Services a Barcelona, i en l’alta professionalitat que demostren els nostres treballadors incloent tres punts bàsics:

1. ORGANIZACIÓ

La gestió documental, la comunicació i l’aplicació de sistemes interns de control optimitzen la tasca del dia a dia i ens garanteixen el control de qualitat dels nostres processos i serveis.

2. FORMACIÓ

El personal en servei de OUTSER té la nostra total confiança, atès que es troba constantment immers en un cicle de formació continuada, però la nostra plantilla gaudeix dels coneixements adequats en matèria de seguretat, prevenció de riscos laborals i tots aquells coneixements específics que requereixin cada un dels serveis auxiliars duts a terme.

3. SUPERVISIÓ

L’eficiència del nostre sistema de supervisió i inspecció és clau a l’hora de mantenir el control de qualitat en els serveis prestats. Per a això comptem, a més del servei d’inspecció, amb modernes eines i sistemes electrònics de control de rondes, horaris, accessos, càmeres, etc.

ELS NOSTRES SERVEIS AUXILIARS A BARCELONA

QUI SOM

Consergeria i porters d'edificis - Outser - Facility Services

Outsourcing Serveis Auxiliars, S.L. és una societat fundada el 1998 a Barcelona constituïda per professionals altament qualificats en la gestió de serveis i recursos humans.

Des de llavors treballem dia rere dia, 24 hores i 365 dies a l’any, tot això sota estrictes paràmetres de qualitat per tal d’aportar un valor afegit als nostres clients i emprendre un projecte de creixement empresarial sostingut.

Conscients de la importància del capital humà, concentrem la major part dels nostres esforços en la captació, selecció, formació, avaluació i motivació dels nostres empleats en nom d’una millora contínua i la conseqüent satisfacció dels nostres clients.

ON POTS TROBAR-NOS

Barcelona

Direcció: Rambla de Catalunya, 79, Ppal 1ª  – 08007 – Barcelona
Telèfon: 93-2151661
Fax: 93-2153399
E-Mail: admin@outser.com

Madrid

Direcció: Av. Manoteras, 30 Local 16A -28050-Madrid
Teléfono
: 91-3185019
Fax: 93-3185019
E-Mail: admin@outser.com

CONTACTA AMB NOSALTRES

Omple el formulari. Els camps amb * son obligatoris.


He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.
Back To Top